Uitnodiging uitvaart John Garretsen

Gisteravond kregen we het verdrietige nieuws dat gisterochtend, geheel onverwachts, John Garretsen van ons is heengegaan.


John is in ’94 uitgezonden geweest naar Bosnië met T9 van het 1(NL/BE) VN Transportbataljon.
John was een zachte, zeer betrokken, lieve man die zich de laatste tijd steeds meer thuis voelde bij de vereniging. Ook was hij actief voor de Stichting Inloophuis Veteranen Noord-Holland Noord.


Zaterdag 19 oktober om 12 uur zal de uitvaart plaatsvinden in de Dudok-aula van crematorium Westerveld, Duin- en Kruidbergerweg 2-6 in Driehuis (NH). Als vereniging willen we John een waardige afscheid geven door een erehaag te vormen van Tbat veteranen in verenigingspolo en -jas, donkerblauwe spijkerbroek, nette zwarte schoenen en baret. John heeft dat verdiend en de familie zal er ook dankbaar voor zijn. Hiervoor zoeken we mensen die dat willen doen. Je kunt je aanmelden per mail bij Marco Mulder. (klik op naam)


Je kunt natuurlijk ook op persoonlijke titel gaan. De familie vraagt u om één bloem mee te nemen naar het afscheid van John. John hield van witte anjers, maar je bent hierin natuurlijk vrij.