Overlijden Edwin Kamps

Gisteren, 7 december, kwam bij ons het schokkende bericht binnen dat Edwin Kamps is omgekomen door een noodlottig bedrijfsongeval.
Edwin, Transportbatter van het eerste uur, zat in rotatie T1 als 10-tonnerpiloot bij de Bcie op Santici. In de vereniging leefde Edwin nog steeds volgens ons credo, want niets was hem te dol. Altijd konden wij een beroep op hem doen. Bijvoorbeeld bij de Veteranendagen, maar vooral ook tijdens de grote Joegoslaviëreünie op 31 oktober, heeft hij zich met ziel en zaligheid uit de naad gewerkt om de dag tot een succes te helpen maken. En ook zijn onvoorwaardelijke vriendschap zal voor ons een groot gemis zijn. Edje – maat, gabber, vriend, wapenbroeder – rust zacht. We zullen je nooit vergeten.

Onze gedachten en steun gaan uit naar Renate, zijn ouders, kinderen, familie, vrienden, collega’s en natuurlijk naar jullie. Wij staan Edwin’s nabestaanden bij in de komende dagen en weken, waar we maar kunnen.

Edwin zal a.s. zaterdag worden gecremeerd. Op verzoek van de familie zal tijdens de plechtigheid een erehaag met fakkels worden gevormd door alle aanwezige veteranen. de fakkels worden door de vereniging verzorgd. Leden van het Transportbataljon treden aan in verenigingspolo (met zwarte trui onder de polo), nette blauwe spijkerbroek en blauwe of KL-baret. Overige veteranen graag aantreden in vergelijkbaar tenue, om zoveel mogelijk eenheid van tenue te creëren.

De plechtigheid zal plaatsvinden op zaterdag 12 december a.s. om 18:00u. Verzamelen is uiterlijk om 17:30u voor de ingang van het crematorium.
Het adres:

Crematorium Rijk van Nijmegen
Schoenaker 12
6641 SZ Beuningen

Mocht je aanwezig willen zijn bij de plechtigheid, geef je dan op bij Frank van de Waardenburg via 1nlbeuntransportbataljon@gmail.com.

Volg en like ons:

Deze content is is alleen zichtbaar voor geregistreerde leden. ALs u lid bent, kunt u inloggen. Registreer anders een account.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
* Please indicate that you agree to the Terms of Service
captcha
*Verplicht veld

Gerelateerde berichten