Nieuwe website

Vandaag is de volledig vernieuwde website live gegaan. Na enkele maanden voorbereiding en prettig overleg met de bouwster van de website, Sonja Goudzwaard van Compu-Link, mag het resultaat er zijn!

We hebben vooral aandacht proberen te besteden aan een overzichtelijke website waarop de informatie die je als lid zoekt snel te vinden is, zonder lastige login voor de gebruiker. Zo is er een nieuwe activiteitenkalender gekomen, een duidelijk overzicht van het laatste nieuws en een mooi overzicht van onze partners en samenwerkingen. Ook heeft het aanmeldingsformulier voor nieuwe leden een directe koppeling met ons nieuwe ledenadministratiepakket Conscribo zodat de ingevulde informatie foutloos overgenomen kan worden. Natuurlijk zijn vertrouwde en gewaardeerde onderdelen zoals de Wall of Honor overgenomen van de oude website.

In de komende tijd zal hier en daar nog nazorg nodig zijn en zullen er dingen aangepast moeten worden, maar het voornaamste staat als een huis in een mooie overzichtelijke stijl. We kunnen in ieder geval weer jaren vooruit met deze nieuwe website.

We horen graag wat jullie als gebruikers van de nieuwe website vinden!