Museumweekend Soesterberg 2019

Beste BIA & SIA,

In 2019 slaan wij voor de derde keer de handen ineen met het Regiment B&T, Veterans B&T en de Historische Collectie Regiment B&T om een geslaagd Museumweekend te organiseren.

Wij tonen het Nederlands publiek naast de historische collectie van het Regiment ook de geschiedenis van 1(NL/BE) VN Transportbataljon door middel van een historische collage, static shows en dat alles begeleid door Transportbat-veteranen in hun historische uniform! Ook de kinderen worden niet vergeten, voor hen is een leuk programma georganiseerd.

Kom dus gerust samen met je gezin of geïnteresseerden op zaterdag 13 en/of zondag 14 april naar het Museumpark Historische Collecties, bezoekadres Zeisterspoor 8 in Soesterberg. De toegang is gratis!

Wil je hier zelf aan deelnemen en weer even terug gaan naar die goede oude tijd?

Wil je vrijdag 12 april helpen met opbouwen van de boogtenten, of zaterdag 13 en/of zondag 14 april helpen met het informeren van de bezoekers over onze uitzendingen? Laat het ons dan even weten. Overnachtingen zijn geregeld!

Kledingvoorschrift is GVT of donkerblauwe spijkerbroek met donkere schoenen, verenigings-poloshirt en baret.

Aan de deelname zijn wel kosten verbonden, dit voor het eten, drinken, hapje, ed.

We vragen een eigen bijdrage voor het hele weekend, Vrijdagavond t/m Zondagmiddag.

We zoeken maximaal 25 personen en de groep zit al aardig vol.

Dus wil je je aanmelden, dan kan dat tot 1 maart.

Voor alle vragen, info en aanmelden kun je contact opnemen met Henry Vree, bij voorkeur per mail op act.1nlbeuntransportbat@gmail.com of Tel: 06-46140968.

Bestellingen Webshop

Mocht je nog iets in de webshop bestellen en deze tijdens dit evenement willen ophalen, plaats je bestelling dan vóór 1 april a.s. (geen grap).

Alle bestellingen geplaatst vóór 1 april hebben we op tijd binnen om ze tijdens het evenement uit te leveren.

Volg en like ons:

Gerelateerde berichten