Informatie bevrijdingsdefilé bekend

Zondag 5 mei is het weer zover! Samen met de veteranen van het Regiment B&T lopen we mee met het bevrijdingsdefilé in Wageningen. Afgelopen woensdag was de briefing voor Detco’s en werd het één en ander toegelicht. Hieronder vind je de informatie voor de deelnemers, maar bezoekers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Voor hun is de informatie ook wel interessant.

Locatie van het folkfestival (waar je dus moet melden) is weer dezelfde als vorig jaar, namelijk het Arboretrum Belmonte.

Als je met openbaar vervoer komt, dan zijn er op het station Ede/Wageningen bussen beschikbaar, die je op vertoon van je veteranenpas naar het festivalterrein brengen.

Indien je met de auto komt, dan heb je een parkeerkaart nodig. Deze worden volgende week naar de deelnemers toegezonden. Ter plekke is er bewegwijzering aanwezig.

Bij aankomst op het Arboretum moet je je melden bij de tent van cluster 5. Alles is nu beter aangegeven volgens de organisatie. Melden kan vanaf 10.00 uur.

Tijdschema defilé:

Start opstellen vanaf 14.00 uur
Vertrek eerste detachement circa 15.00 uur
Defileerpunt op het bevrijdingsplein start 15.30 uur.

Belangrijk om te onthouden: dat je vanaf 14.00 uur dus uiterlijk bij onze
tent moet zijn, waarna we gaan opstellen.

Indien je hebt aangegeven dat je wilt meerijden op een voertuig, dan krijg
je bij het melden een opstapkaart uitgereikt. Bij melden krijg je tevens een bon voor een lunchpakket en twee consumptiebonnen.

Voor alle duidelijkheid nog even het tenue:

Blauwe spijkerbroek met verenigingspolo en baret.
We hopen natuurlijk op het mooie weer van dit paasweekend, maar neem voor de zekerheid ook de verenigingsjas mee, voor als het weer wat minder is.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt kun je bij Henry Vree terecht: act.1nlbeuntransportbat@gmail.com, 06-46140968.

Vriendelijke groet en tot 5 mei!