Bestuursberichten

Hallo allemaal!

Het bestuur is de afgelopen tijd weer druk geweest met de planning. Vorige week zijn wij bij elkaar geweest om een aantal zaken op poten te zetten. De komende activiteiten staan in elk geval op de agenda:
4 mei: Dodenherdenking Nationaal Ereveld Loenen
5 mei: Bevrijdingsdefilé Wageningen 
6 t/m 8 mei: Militair Weekend Hembrug Zaandam
25 juni: Veteranendag!
18 september: Fakkeldefilé Eindhoven
Bijzonderheden zullen komende tijd volgen.

Verder hebben wij Riëtte​ van der Linden verwelkomd in het bestuur, zij zal op termijn de nuldelijns coördinatie op zich nemen. Tevens hebben we besloten om twee commissies in het leven te roepen: een activiteitencommissie olv Frank van de Waardenburg​, en een partnercommissie olv Léonie van der Velden​. Hiervoor zullen op termijn een aantal mensen worden benaderd. Ook zal in de loop van het jaar een Algemene Ledenvergadering worden georganiseerd.

Tijdens onze laatste vergadering hebben wij een bijzonder onderwerp besproken. In 2017 is het 25 jaar geleden dat 1 (NL/BE) UN Transportbataljon werd geformeerd en uitgezonden naar het Voormalig Joegoslavië. Dit is een jubileum dat wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Dat betekent dus dat wij een groot evenement zullen gaan laten plaatsvinden, waarschijnlijk in de vorm van een grote Transportbat-reünie! In de komende tijd zullen wij hiervoor de hoofdlijnen gaan opstellen, gesprekken aangaan met mogelijke partners en een begin maken met de voorbereidingen.
We hebben dus weer iets moois om naar uit te kijken!

Als laatste: Vergeet niet om je aan te melden voor Veteranendag! Dat kan nog t/m 31 maart a.s.

Volg en like ons:

Deze content is is alleen zichtbaar voor geregistreerde leden. ALs u lid bent, kunt u inloggen. Registreer anders een account.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
* Please indicate that you agree to the Terms of Service
captcha
*Verplicht veld

Gerelateerde berichten