Aanmelding Erecouloir Prinsjesdag

Prinsjesdag vindt plaats op de derde dinsdag van september in Den Haag.
Tenue is het Veteranentenue, d.w.z.:
– Blauwe of KL-baret
– Zwart of donkerblauw colbert
– Grijze pantalon
– Wit overhemd
– Donker- of VN-blauwe stropdas
– Nette donkere schoenen
– Grootmodel medailles CORRECT opgemaakt
– Eventueel andere herinneringsspelden, zoals het Draaginsigne Veteraan (de V-speld) mogen op de rechter revers van het colbert worden gedragen

Heb je interesse om deel te nemen aan het Erecouloir Veteranen op Prinsjesdag?
Vul dan onderstaand formulier in!

Aanmelding via dit formulier garandeert helaas nog geen deelname. Het Veteranen Platform (VP) selecteert uit alle aanmeldingen 75 veteranen voor deelname aan het Erecouloir. Daarbij wordt rekening gehouden met vertegenwoordiging van alle deelnemende verenigingen.
Voor deelname aan het Erecouloir is het Veteranentenue verplicht. Voorafgaande aan de afmars naar het Mauritshuis zal het tenue worden geïnspecteerd door de detachementscommandant. Een incorrect tenue dat ter plekke niet hersteld kan worden betekent uitsluiting van deelname.
Als je deelname aan het Erecouloir door het VP wordt bevestigd krijg je een e-mail met alle bijzonderheden m.b.t. het programma, de verzamellocatie en het Veteranentenue.

N.B. De gegevens die je op dit formulier invult worden volgens de richtlijnen van het Privacy Statement en de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2018 verwerkt en opgeslagen in de administratie van de vereniging, en éénmalig gedeeld met het Veteranen Platform (VP), ten behoeve van registratie van deelname aan het Erecouloir Prinsjesdag. Zie ook ons Privacy Statement.

[recaptcha]