Aanmelden Veteranendag 2016

Op 25 juni 2016 is het weer zover: dan vindt in Den Haag weer de Nederlandse Veteranendag plaats! En natuurlijk willen wij weer met een flink detachement aantreden voor het defilé. Stonden wij vorig jaar met 43 veteranen, dit jaar willen wij natuurlijk met meer mensen lopen!

Maar vanaf dit jaar zullen de inschrijvingen anders gaan lopen. Voorheen schreven jullie je bij ons in, en regelden wij de aanmelding bij de organisatie. Het Veteraneninstituut heeft besloten met ingang van dit jaar alle inschrijvingen via Mijn VI te gaan opnemen – dit betekent dat wij geen verenigingsinschrijving meer kunnen doen. Iedereen meldt zich zelfstandig aan bij het VI. Dat werkt als volgt:

Aanmelden bij Mijn VI

LET OP! Lees voordat je de link aanklikt eerst even onderstaande uitleg door!

1. Ga naar https://mijn.veteraneninstituut.nl/validatie/login.aspx.

2. Heb je al een Mijn VI account, dan kun je direct inloggen. Anders zul je eerst een Mijn VI account moeten registreren.

3. Log in met je Mijn VI account. Je inlognaam is je registratienummer (zonder puntjes!), gevolgd door @mijn.vi.

4. Klik onder Evenementen op Overzicht

5. Klik bij NLVD 2016 op Inschrijven.

6. Vul het aanmeldformulier zoals hierboven in. VUL DE EERSTE 6 VRAGEN P[RECIES IN ZOALS IN HET VOORBEELD!
De overige vier vragen zijn naar keuze. Indien je kiest voor NS-Dagkaart(en) worden die gelijk voor je aangevraagd. Deze krijg je dus ook rechtstreeks van het VI thuisgestuurd.

7. Als je je hebt aangemeld, is dat direct zichtbaar in je overzicht. Mocht je toch een wijziging willen aanbrengen, neem dan contact met ons op..

Meld je dus nu snel aan voor Veteranendag, dan gaan we er weer een fantastische dag van maken!

Volg en like ons:

Deze content is is alleen zichtbaar voor geregistreerde leden. ALs u lid bent, kunt u inloggen. Registreer anders een account.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
* Please indicate that you agree to the Terms of Service
captcha
*Verplicht veld

Gerelateerde berichten