Algemeen bestuurslid: Bas Kobossen

Naam: Bas Kobossen, geboren in 1968

Woonplaats: Wijchen, GLD.

Functie in het bestuur: Algemeen bestuurslid

Rotatie: T1c

Eenheid: 1 (NL/BE) VN Tbat, A-Cie, Geniedet.

Rang en functie tijdens uitzending: Kpl1, Elektricien

Privé: Getrouwd met Rachel, vader van zoon Timothy

Beroep: Vakspecialist Vakbekwaam Worden en Blijven, bij de Brandweer van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden.

Hobby’s: Genieten van de mooie dingen in het leven met het gezin, Vrijwillig Bevelvoerder, Kerninstructeur Brandbestrijding, Instructeur voor repressieve functies, Waarnemer/Observator en af en toe Instructeur op een brandweer oefencentrum in Duitsland.

Motivatie:
We hebben allemaal op onze eigen manier onze uitzending ervaren. Iedereen gaat er ook op zijn manier mee om, het mooie van de vereniging is dat op het moment dat je elkaar ziet dat ongeacht de periode die ertussen heeft gezeten het meteen weer als vanouds is. Dat zegt iets over de uitzending, maar ook over ons als veteraan. Het enthousiasme de gedrevenheid, die lach maar vooral ook op zijn tijd die traan. Dat raakt me en dat is gaaf om te zien. Ik hoef niet zo nodig op de voorgrond te staan, alhoewel ik dat niet schuw, maar het is wel gaaf om samen met de rest van het bestuur mee te bouwen aan een vereniging die nog flink kan doorgroeien in al zijn/haar facetten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.